+31 23 30 400 18   |    Showtuin: Tingietersweg 6c | 2031 ES Haarlem
Gratis staal aanvragen

Kunstgras leggen

Wilt u kuntgras leggen op uw balkon, (dak)terras, in uw tuin, op het sportveld of in de speeltuin? Wij hebben speciaal twee kunstgras leginstructies ontwikkeld waarin de instructies stap-voor-stap worden aangegeven. En komt u er niet uit? Dan kunt u altijd bellen met kunstgras 's Gravenbrakel.

Advies en tips

Wilt u advies en tips omtrent het leggen van kunstgras? Lees de online kunstgras leginstructie en bekijk de video hieronder op deze pagina. Als u hierover vragen heeft of tegen kwesties aanloopt tijdens de aanleg kunt ons altijd bellen, dan helpen wij u snel verder.

Kunstgras legservice

Zijn er specificaties of details waarmee rekening gehouden dient te worden? Overleg vooraf alle details met EasyLawn. Zo kan onze kunstgras legservice voorbereid te werk gaan en leveren wij z.s.m. een prachtig kunstgras gazon op. Het gaat niet alleen om het leggen van de grasmatten, maar ook om het aanbrengen van de ondergrond en valdemping. Alle stappen vereisen zorg en nauwkeurigheid. Dit bevordert de kwaliteit en duurzaamheid van het gras!

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras